Confidenţialitate

Pisicile pot merge în croaziere de lux, grație unei oferte turistice inedite în Singapore | AUDIO

Stăpânii de pisici își pot duce animalele de companie în croaziere luxoase, grație unei oferte turistice inedite în Singapore. Operatorul unui iaht a lansat în august croazierele pentru feline în acest oraş-stat din Asia de Sud-Est, în urma succesului croazierelor destinate câinilor. Numeroase bilete pentru croazierele destinate pisicilor, la preţul de 166 dolari americani, au fost vândute deja.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La bordul iahtului Royal Albatross, pisicile se pot relaxa în locuri special amenajate pe punte, în timp ce stăpânii savureaza o cină alcătuită din patru până la şapte feluri de mâncare şi admiră apusul soarelui.

Timp de două ore şi jumătate, circa 15 pisici şi 130 oameni navighează de-a lungul coastelor insulei turistice Sentosa în timp ce la orizont se întrezăresc ţărmul Singapore şi focuri de artificii.

Din anul 2001, ambarcaţiunea a găzduit peste 2.000 de câini la bord. Croazierele pentru pisici sunt diferite de cele destinate câinilor.

În timp ce câinii primesc o cină alcătuită din trei feluri, proprietarii felinelor primesc mâncare pentru animalul de companie la pachet, întrucât pisicile refuză deseori să mănânce atunci când nu sunt într-un mediu familiar.

Ca măsură de precauţie, pe iaht pisicile trebuie să poarte ham în permanenţă. Ele trebuie să aiba mai mult de 4 luni , să fie vaccinate şi sterilizate.

Sursa colaj foto: Shutterstock

Citește și: DEȘTEPTAREA: O firmă din Japonia a adus pisici în birouri pentru a reduce stresul angajaților