Pisicile din guvernul pakistanez. Ce filtre li s-ar potrivi politicienilor români?

O întâlnire cu presa a reprezentanților guvernului dintr-o provincie a Pakistanului a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare. În imaginile transmise live pe Facebook, politicienii pot fi văzuți cu urechi de pisicuță și mustăți.

Ministrul Informației din cadrul guvernului unei regiuni din Pakistan, Shoukat Yousufzai a convocat întâlnirea pentru a vorbi despre teme importante. Doar că subiectele serioase abordate de Shoukat Yousufzai nu au mai fost luate de nimeni în seamă, după ce a fost observată ”cosmetizarea” aplicată celor de la prezidiu.

Eroarea a fost cauzată de o persoană din echipa de comunicare, care a activat din greșeală un filtru, în timpul transmisiunii live. Transmisiunea a decurs câteva minute bune cu filtrele activate, în ciua unor comentarii care atrăgeau atenția asupra urechilor și mustăților de felină adăugate participanților la respectiva ședință.

În Deșteptarea, Vlad, George și Luca au fost curioși să afle ce filtre ar considera ascultătorii Europa FM potrivite pentru politicienii români.

”Filtru cu pijamale în dungi și cătușe la mâini”, a venit rapid o reacție din partea unui ascultător. Cătălina și-a amintit de dezbaterea din jurul premierului: ”Păi Dăncilă e pavian cu mantie, fara filtre”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS