Piscină în centrul Bucureștiului

Până pe 26 iunie, în centrul Bucureștiului, chiar lângă Ateneu, se află o piscină la care accesul este gratuit. Pe timpul zilei, sunt organizate acolo cursuri de înot pentru copii și gimnatică acvatică,iar seara piscina este deschisă bucureştenilor care vor să înoate.

Totul este organizat de Camelia Potec, care prin acest eveniment vrea să promoveze mișcarea în apă și totodată să marcheze și retragerea ei oficială din activitatea de sportiv.

Piscina are o lungime de 20 de metri, 10 metri lățime și o adâncime de 1,5 metri. A fost construită cu ajutorul unei structuri de oțel, folosindu-se soluții tehnice utilizate la marile competiții europene sau mondiale.

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, vrea să-I încurajeje pe copii și nu numai să înoate, dar nu numai.

De-altfel, toată zona de lângă Ateneu va fi plină zilele acestea, când se vor organiza și workshopuri de pictură, desen și fotografie.

Campioana olimpică de la Atena a spus că dorește prin această acțiune să mulțumească celor care au sprijinit-o timp de 22 de ani, de-a lungul carierei sale.

Camelia Potec a câștigat medalia de aur la 200 m liber la Olimpiada de la Atena. În decursul celor peste 20 de ani de activitate sportivă a cucerit  200 titluri naționale și a realizat numeroase recorduri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS