Confidenţialitate

Pilotul comandant Andreea Liţescu: “Aviaţia îşi are farmecul ei, dar dacă nu ai familie sau prieteni, nu înseamnă nimic” – VIDEO

Pilotul comandant Andreea Lițescu, invitata din aceasta săptămână La Radio cu Andreea Esca, este pasionată de arte marţiale şi îndrăgostită de zbor, iar pasiunea ei pentru aviaţie a reușit să o transforme, într-un timp scurt, într-un profesionist.

“Am văzut de la Aeroclub decolând un avion de acrobaţie extra şi de la acel zgomot, când a băgat motoarele în plin, am avut un declic. Atunci mi-am zis: vreau şi eu sa fiu pilot!”, povesteşte Andreea Liţescu despre primul semn al pasiunii sale pentru aviaţie.

Indiferent de modelul aeronavei, pentru pilotul comandant  “cel mai important este ca toţi pasagerii să fie în siguranţă şi să ajungă acasă, la familie”.

Odată cu experienţa, comandant Andreea Liţescu a reuşit să scape de insecurităţi, însă aceasta admite  una dintre temerile sale de la începutul carierei: “Cel mai greu, din punct de vedere aviatic, a fost să aterizez”.

”Am avut norocul să ajung ceea ce sunt astăzi datorită părinţilor mei (…) Aviaţia îşi are farmecul ei, dar dacă nu ai familie sau prieteni, nu înseamnă nimic”, mărturiseşte Andreea Liţescu La Radio cu Andreea Esca.