Confidenţialitate

Piesele de succes de la Teatrul Elisabeta din București ajung și pe litoral

În luna iulie, turiștii care ajung pe litoral au surpriza să descopere la Teatrul de Vară din Jupiter unele dintre cele mai de succes piese puse în scenă de Teatrul Elisabeta.

Multe dintre ele sold out în Capitală, acum pot fi urmărite și la malul Mării Negre, într-o distribuție de excepție.

Prima piesă la Teatrul de Vară din Jupiter, “Milionul, nepoatele și milionara”, va putea fi văzută joi, de la ora 20:30, fiind vorba de o comedie bulevardieră pe teme shakespeariene în care, plecând de la o tematică shakespeariana, autorul Ken Ludwig crează o comedie bulevardieră savuroasă.

“Milionul, nepoatele și milionara” are parte de un text unic, care ofera prilejul pentru recitaluri actoricesti de exceptie. Lucian Ghimisi, Cosmin Seleși și Adela Mărculescu sunt doar câțiva dintre actorii care pot fi văzuți pe scenă joi.

Următoarea recomandare este pentru sâmbătă, când este pusă în secnă producția Teatrului Elisabeta “Încă nu, dar o să fie…”, o adaptare după piesa “Not now darling” a dramaturgilor britanici Ray Cooney și John Chapman. În această comedie vor putea fi văzuți actorii Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ștefan Velniciuc și Irina Noapteș.

Piesa de rezistență este însă pe 12 iulie, când se joacă în Jupiter comedia “Boeing Boeing”, care a intrat în cea de-a șasea stagiune, fiind vizionată de la premieră și pînă în prezent de peste 45.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” deține și un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franțuzească la nivel mondial.

O zi mai târziu, patru nume importante ale scenei românești se întâlnesc pe aceeași scenă. Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc și Vasile Calofir joacă în ”Încurcătură la nivel înalt”, o comedie bulevardieră cu stil, în care intrigile politice se intersectează și se amestecă într-un mod absolut delicios de haotic și hilar cu cele amoroase și dau naștere unor situații comice irezistibile.

Tot în luna iulie, la Teatrul de Vară din Jupiter va mai putea fi văzută și piesa ”Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” (21 iulie), bazată pe piesa “Don’t dress for dinner”, aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de țări, printre care SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Australia și Africa de Sud.

Biletele pentru toate spectacolele de la Teatrul de Vară din Jupiter sunt disponibile la recepția Hotelului Delta din Jupiter (Str. Gala Galaction, nr 11), la casa de bilete a Teatrului de Vară Jupiter și online pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro.