Confidenţialitate

Piesa de teatru “Actriţele” va avea premiera pe 20 septembrie

Repertoriul teatral de la Palatul Naţional al Copiilor se îmbogățește, din această toamnă cu spectacolul “Actrițele” a cărei premieră absolută este programată pe 20 septembrie.

Secretele vieţii de dincolo de cortină le vor dezvălui Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru şi Anca Dinicu.

Regizata de Cristian Ioan şi având la baza lucrarea omonimă a autorului spaniol Josep Maria Benet i Jornet, piesa aduce în prim plan aspecte legate de frumusețea, dar şi de instabilitatea profesiei de slujitor al scenei.

“Fiindcă întâmplarea joacă foarte des un rol important în viețile noastre, citind piesa Actrițele a autorului spaniol Josep Maria Benet i Jornet despre profesia atât de frumoasă, dar și imponderabilă de slujitor al scenei, imediat m-am gândit la cele patru doamne pe care veți avea plăcerea să le vedeți în distribuție și cu care mărturisesc că am avut o mare bucurie estetică descoperind împreună în timpul repetițiilor resorturile și motivațiile fiecărui caracter în parte.

La finalul muncii noastre comune nu mi-a rămas decât să declar necondiționat profunda mea admirație pentru talentul lor și să confirm valabilitatea cuvintelor din titlul acestei scrieri făcută în grabă”, spune regizorul Cristian Ioan.

Biletele se găsesc pe startickets.ro