Confidenţialitate

Piața Victoriei | Candidații-avatar și România uitată. Avem sau nu dreptul la boicot în turul II?

Două fețe ale puterii se întâlnesc în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie. Ca actual președinte și, respectiv, fost premier, Klaus Iohanis și Viorica Dăncilă au avut mandate cu durată semnificativă pentru a-și demonstra abilitatea sau, dimpotrivă, inabilitatea de a exercita puterea.

În Piața Victoriei le facem azi scurte bilanțuri din acesată perspectivă, urmărindu-le metamorfoza. Cât bine au făcut României și unde au greșit fundamental până acum?

Ce efect au, în acest context al turului decisiv al alegerilor, știrile false grosolane, lansate din ambele părți? Este dezbaterea convocată de președinte mai mult decât un simulacru? Și în ce măsură îndepărtează tehnicile murdare de campanie electoratul îngroșând „România uitată” a celor care refuză să-și mai dea votul? Avem sau nu dreptul la boicot în aceste condiții? Cu ce consecințe?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu și jurnalistul Moise Guran revin de la 18.15 alături de Anca Simina, pentru a răspunde la toate aceste întrebări în dezbaterea de luni din „Piața Victoriei”.

Dezbaterea de la ”Piața Victoriei” începe de la răspunsurile voastre de pe pagina de Facebook Europa FM: