Confidenţialitate

Piața Obor: O bufniță prietenoasă, care iubește masajul, e tratată la Petroșani. Iar 25 de berze care au ratat zborul către țările calde își vor petrece iarna în Vrancea

 Pacient mai puțin obișnuit la o clinică veterinară din Petroșani. E vorba de una dintre cele mai frumoase păsări nocturne de pradă.

 O bufniță a fost adusă la cabinetul doamnei doctor Amalia Iordache, pentru a fi salvată!

Buha căzuse într-un șanț, pentru că avea probleme la picioare.

 

Pasărea a devenit în scurt timp atracția cabinetului, fiind îngrijită regește. Este docilă, deja s-a obișnuit cu noua ei locuință. Mănâncă și nu se mai teme de asistenta Erika, atunci când aceasta îi face masaj.  Acum starea pacientei s-a îmbunătățit. Bufnița face recuperare și, pe zi ce trece, e din ce în ce mai vioaie, spune doamna doctor Iordache. Deși în mod obișnuit tratează animale de companie, reprezentantele clinicii au salvat și specii exotice.

Iar 25 de berze care au ratat zborul către țările calde și nu au plecat alături de suratele lor își vor petrece iarna în Vrancea, la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice.

   O aripă frântă sau un picior beteag au fost tratate imediat în centru, care e singurul spital din țară unde sunt primite păsări și animale sălbatice mari și mici deopotrivă.

 Pacienții au, însă, nevoie de hrană până la primăvară, iar pentru asta berzele trebuie ajutate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.