Phil Collins îşi reeditează imaginile de pe albumele solo – GALERIE FOTO

Muzicianul Phil Collins, în vârstă de 65 de ani, a decis să-şi relanseze albumele solo, şi odată cu remasterizarea pieselor, artistul a recreat fiecare copertă a discurilor.

Printre albumele reeditate se numără „Testify”, lansat în 2002, „Dance Into The Light” din 1996, „Hello, I Must Be Going” din 1982, „Face Value” din 1981, „Both Sides” din 1993 sau „No Jacket Required” din 1985.

Phil Collins, care de-a lungul carierei sale a vândut peste 150 de milioane de albume, a devenit celebru în anii ’70, în calitate de toboşar al formaţiei Genesis, după ce a răspuns unui anunţ găsit în ziarul Melody Maker.

Iniţial, el a făcut doar backing vocals, însă a preluat microfonul şi a devenit solistul grupului Genesis, după ce solistul Peter Gabriel a părăsit formaţia, în 1975.

„A Trick Of The Tail”, primul album al trupei care îl avea pe Phil Collins la voce, a debutat în topuri pe poziţia a treia. Ulterior, artistul britanic s-a lansat şi într-o carieră solo, debutând cu albumul „Face Value”, care a urcat pe primul loc în topuri. Au urmat hituri precum „In The Air Tonight” şi „You Can’t Hurry Love”.

În 1996, Phil Collins a părăsit grupul Genesis, după 26 de ani, pentru a-şi construi o carieră solo de excepţie. Artistul a lansat apoi albume celebre, precum „Dance Into the Light”, „Best Of”  sau „A Hot Night In Paris”.

Coperta albumului „Face Value” din 1981 vs. prezent

phil collins albume reeditate (6)

Coperta albumului „Hello, I Must Be Going” din 1982 vs. prezent

phil collins albume reeditate (3)

Coperta albumului „No Jacket Required” din 1985 vs. prezent

phil collins albume reeditate (4)

Coperta albumului „Both Sides” din 1993 vs. prezent

phil collins albume reeditate (1)

Coperta albumului „Dance Into The Light” din 1996 vs. prezent

phil collins albume reeditate (2)

Coperta albumului „Testify” din 2002 vs. prezent

phil collins albume reeditate (5)

Foto: boredpanda.com