Petra Kvitova, atacată cu un cuţit şi rănită, în propria locuinţă

Petra Kvitova a fost victima unui jaf. Incidentul s-a produs marți dimineață, la Prostejov, chiar în locuința cehoaicei aflate pe locul 11 WTA.

Autorul jafului a atacat-o și rănit-o cu un cuțit, la mînă stîngă. Rana nu îi pun însă în pericol viața, a anunțat un purtător de cuvînt al sportivei de 26 de ani. Kvitova, care este stîngace, nu a fost transportată la spital și a primit îngrijiri medicale acasă.

Într-o postare pe twitter, Kvitova s-a declarat zdruncinată după incident. Ea se consideră norocoasă că a scăpat cu viață după acest atac și a spus că rana de la mînă “este severă”.

Poliția cehă a anunțat semnalmentele agresorului: un bărbat de 35 de ani, de 1.80 metri înălțime. Potrivit presei locale, acesta s-ar fi prezentat drept angajat al unei companii de electricitate și ar fi intrat în casa sportivei sub pretextul că trebuia să citească indexul contorului.

Jucătoarea cehă ar urma să debuteze anul viitor, în noul sezon, în turneul de la Sydney. O accidentare la picior a obligat-o să se retragă din echipei Cehiei pentru Cupa Hopman.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS