Peste fix 3 luni, VOLTAJ aniversează 20 de ani printr-un concert grandios la Sala Polivalentă din București – VIDEO

VOLTAJ, trupa care scrie în mod constant istoria muzicii românești, aniversează 20 de ani de muzică, energie și concerte pe scena Sălii Polivalente pe 27 noiembrie, la ora 19:30, în cadrul turneului național „Ca la 20 de ani”.

Concertul care va avea loc la București peste fix trei luni face parte din turneul național aniversar ce are loc în Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Timișoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău.

În plus, trupa lansează albumul ce poartă numele show-ului aniversar, „Ca la 20 de ani”. Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea” (alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei VOLTAJ, dar și alte cinci melodii noi.

Piesele pe care trupa le va cânta live pe scena Sălii Polivalente vor fi alese exclusiv de fani în cadrul unei campanii speciale pe care trupa o anunță pe Facebook.

Azi, Călin Goia, solistul VOLTAJ, a lansat un scurt clip video în care anunță fanii la ce să se aștepte de la showul de pe scena Sălii Polivalente, din 27 noiembrie.

Bilete puteti gasi folosind unul din linkuri:

https://www.bilete.ro/vo…/voltaj-ca-la-20-de-ani-27-nov-2019

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-voltaj-ca-la-20-de-a…/

https://www.myticket.ro/…/voltaj-ca-la-20-de-ani-27-noiembr…

https://www.blt.ro/voltaj-ca-la-20-de-ani.html

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS