Confidenţialitate

Peste 500 de kilograme de cocaină, găsite într-un transport de cafea pentru Nespresso | AUDIO

În Elveția, polițiștii au confiscat peste 500 de kilograme de cocaină. Drogurile – în valoare de aproape 50 de milioane de euro – au fost găsite într-un container cu saci de cafea boabe destinați fabricii Nespresso a grupului Nestle.

Angajații fabricii Nespresso din orașul elvețian Romont au sesizat poliția, după ce în sacii de cafea care tocmai sosiseră din Brazilia au găsit în loc de cafea boabe o pulbere albă. Analizele au arătat că era vorba despre cocaină.

Reprezentanții Nespresso au menționat, într-un comunicat, că drogurile nu au intrat în contact cu cafeaua și nici cu echipamentele de producție și îi asigură pe consumatori că produsele lor sunt sigure pentru consum.

Potrivit BBC, concaina confiscată era pură în proporție de 80% și avea o valoare estimată la aproape 50 de milioane de euro. Polițiștii cred că drogurile erau destinate pieței europene.

Sursa foto / colaj: Shutterstock

Citește și: Anchetă privind proxenetismul și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 8 persoane, prinse și duse forțat la poliție. AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.