Peste 4.000 de oameni protestează în Cluj-Napoca şi Sibiu

Peste 1.500 de persoane protestează, sâmbătă seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi cer demisia Guvernului Grindeanu; un manifestant poartă un coif de staniol cu mesajul „Protecţie psihotronică împotriva forţelor inculte”, iar un alt protestatar a adus „un aparat de manipulare psihotronică a maselor”, pentru că a auzit că manifestanţii ar fi manipulaţi. „Este un aparat făcut la mişto, pentru că prostiile spuse despre undele psihotronice trebuie combătute cumva”, a spus acesta.

Protestatarii au steaguri tricolore, dar şi pancarte cu mesaje precum „Depolitizarea CNA – stopaţi dezinformarea şi manipularea zonelor rurale”, „Romania I will never Liviu”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu”, „Fără imunitate, rezist”, ei scandând „Nu cedăm”, „Rezistăm”, „Jos Guvernul”, „Demisia”, „Ne-am trezit”, „Hoţii”. Manifestanţii cer, în continuare, demisia Guvernului Grindeanu şi aprobarea OUG 14 prin care s-a abrogat OUG 13 privind Codurile. În jurul orei 20.00, protestatarii au pornit într-un marş prin centrul oraşului.

Şi la Sibiu sunt peste 2.500 de oameni care protestează, pentru a douăsprezecea seară la rând, împotriva Guvernului. Protestatarii s-au adunat în jurul orei 19.00 în Piaţa Mare din oraş, cu steaguri tricolore şi pancarte pe care scrie „#Rezist”, „Fără imunitate”, „Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”.

În jurul orei 19.30, protestatarii au plecat în marş pe străzile oraşului, parcurgând mai mulţi kilometri.

Sibienii scandează „Jos Guvernul”, „PSD Ciuma roşie”, „Rezistăm, nu plecăm”, „Demisia”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS