Confidenţialitate

Peste 30.000 de copii vor susține România la meciul cu Norvegia

Cosmin Contra le mulțumește copiilor pentru susținerea extraordinară de care va avea parte echipa națională la meciul cu Norvegia.

Federația română de fotbal anunță că peste 30.000 de spectatori vor fi marți în tribunele Arenei Naționale – un nou record de audiență pentru o partidă cu public format din copii.

Selecționerul s-a declarat impresionat de devotamentul puștilor din toată țara, care și-au dorit să fie alături de tricolori. “Acest lucru ne face mai responsabili și ne dorim să va facem fericiți la finalul acestui meci. Hai România!”, a spus Contra.

Meciul cu Norvegia se joacă marți de la ora 21.45 și se dispută cu “porțile inchise”, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la vizita Spaniei. UEFA permite însă ca la astfel de partide copiii sub 14 ani să aibă acces gratuit, cu condiția să meargă în grupuri organizate, însoțite de un cadru didactic sau de un antrenor.

Duelul împotriva scandinavilor va depăși cu mult precedentul record, stabilit la Partizan Belgrad – AZ Alkmaar, cînd în tribune s-au aflat 22.000 de copii. Meciul cu Norvegia s-ar putea dovedi decisiv în cursa pentru calificarea la Campionatul European ce va fi găzduit anul viitor inclusiv de București.