Confidenţialitate

Peste 24.000 de posturi disponibile la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă în 88 de locații din toată țara.
Potrivit ANOFM, vor fi prezenți 1.856 de agenți economici care propun 24.701 de posturi vacante. Dintre acestea 1.428 sunt adresate persoanelor cu studii superioare, iar 14 vizează persoanele marginalizate social.

Printre cele mai multe locuri de muncă pentru cei fără studii sunt: operator prelucrător confecţii textile, muncitor necalificat, confecţioner îmbrăcăminte, agent de securitate, lucrător comercial, manipulant, şofer şi casier. Iar cei cu studii superioare se vor putea angaja drept inginer, consilier vânzări asigurări, economist, programator, manager, inspector, director şi agent vânzări.
Pentru Ilfov și Capitală, evenimentul va avea loc la Colegiul Economic Viilor, Şoseaua Viilor, nr. 38, sector 5, Bucureşti, începând cu orele 9.00.

În Vâlcea, Bursa Generală a Locurilor de Muncă începe la ora 09:00 și se va desfășura la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98.

În Bihor, sunt anunțate peste 2000 de locuri de muncă. Evenimentul la care vor participa peste 90 de angajatori va vea loc la Centrul de Afaceri, Trade Center, din Oradea.
În Galați, Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va ține în holul Universităţii “Dunărea de Jos”, unde sunt oferite aproape 400 de locuri de muncă dintre care 50 de posturi pentru personal medical în Marea Britanie.

Bursa Locurilor de Muncă va fi organizată și la Tecuci, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 107, începând cu ora 9,00.
În Cluj, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi organizată la Casa de Cultură a Studenților. Potrivit AJOFM Cluj, vor fi prezenți 36 de angajatori care vor oferta peste 800 de locuri de muncă – 60 dintre ele destinate celor cu studii superioare.
În județul Dâmbovița, Clubul Studenților din Târgoviște gâzduiește, de la ora 10, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. 323 de locuri de muncă vor fi puse la bătaie aici.
În Giurgiu, evenimentul va fi găzduit de Restaurantul “Mioriţa” şi în oraşul Bolintin Vale, de sediul Bibliotecii din această localitate.

Pentru mai multe detalii despre locurile de muncă vacante, vă puteți adresa Agențiilor Județene de Ocupare a Forței de Muncă.