Confidenţialitate

Peste 100.000 de turiști își petrec weekendul pe litoral

Hotelurile și plajele sunt pline. Cele mai căutate hoteluri, în vârf de sezon, mai ales de familiile cu copii, sunt cele care oferă servicii all inclusive.

Agenții de turism spun că cererea pentru hotelurile all inclusive, pe litoral, a depășit deja oferta.

Suntem în vârf de sezon estival. Litoralul geme de turiști. Mulți, veniți cu copiii. De aceea, au căutat hoteluri care să îi atragă pe cei mici  cu oferte de distracție. Părinții care au reușit să-și vadă copiii mulțumiți oftează fericiți.

„Activități cu pirații, au mers pe plajă cu copiii. După aceea au venit aici, au avut concurs, au desenat. Extraordinar a fost”, a povestit o mămică.

Piscinele sunt de departe locurile preferate de copii. Și dacă mai au și locuri de joacă, un magician care să ii încânte, cu atât mai bine. Distracția e garantată.

 “Înot în piscină, înot în mare, merg seară la spectacole, dansez, mă distrez”, spune o fetiță.

Părinții știu de ce este nevoie pentru o vacanță la mare fără probleme pentru copii lor.

“Piscină pentru copii, apă încălzită în piscină, personal care să poată supraveghea copiii dacă e cazul, activități extra, distracție și să fie și mâncarea ok, pentru că vii cu copilul, nu-ți permiți o enterocolită”, afirmă o mamă.

Ștefan Necula, de la o agenție de turism, spune că, în general, aceste condiții sunt găsite în hotelurile care oferă produsul all inclusiv.

“Este nevoie de mai multe resorturi de acest gen pe litoralul românesc. În momentul acesta cererea este mai mare decât oferta”.

Pe litoralul romanesc există puține hoteluri cu regim de cazare all inclusiv. Vreo 30. Mult mai puține decât pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.