Confidenţialitate

Percheziții la proprietățile deținute de familia lui Nicolae Guță. Nepoții acestuia, vizați într-un dosar de trafic cu obiecte de aur

Mascații au făcut percheziții, joi dimineață, la proprietățile deținute de familia cântărețului de manele, Nicolae Guță. Sunt vizați nepoții acestuia, într-un dosar de trafic cu obiecte de aur.

Potrivit anchetatorilor, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite, trei nepoți ai celebrului cântăreț de manele Nicolae Guță, ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro.

Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulterior vor fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Zeci de primării cu parcuri eoliene, obligate să restituie operatorilor impozitele încasate pentru turbine. Instituțiile, în prag de executare silită | AUDIO