Confidenţialitate

Percheziții DIICOT la traficanții de droguri de mare risc din Lugoj și București. 5 persoane vor fi duse la audieri | AUDIO

Au fost percheziții miercuri dimineață la traficanții de droguri din Lugoj și București. Polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate și Antidrog împreună cu procurorii DIICOT Timișoara au descins la nouă adrese din cele două orașe. Oamenii legii au destructurat o grupare de traficanți și consumatori de heroină. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Anchetatorii au monitorizat timp de mai multe luni gruparea care funcționa cu circuit închis și care aproviziona cu heroină consumatori din Lugoj. Drogurile erau cumpărate din capitală și aduse în Lugoj. Filiera era structurată pe niveluri ierarhice. Polițiștii au reușit să identifice 15 tranzacții de droguri de mare risc.

La descinderile de miercuri, în locuințele traficanților, anchetatorii au găsit seringi, dar și mai multe grame de stupefiante. Pe piață, un gram din drogul de mare risc folosit de traficanții și consumatorii din Lugoj se vinde cu 80 de euro, iar dintr-un singur gram se pot obține mai multe doze.

Cinci persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara pentru a fi audiate în acest dosar. Lugojul a fost, timp de mai mulți ani, placa turnantă a traficului de heroină din vestul țării. De-a lungul timpului, ofițerii antidrog au destructurat mai multe grupări de traficanți și consumatori din acest drog de mare risc care produce dependență.

Sursa foto: DIICOT

Sursa video: DIICOT

Citește și: Arad: Percheziții DIICOT în dosarul mafiei deșeurilor aduse ilegal în România. 5 persoane, aduse în fața procurorilor pentru audieri | AUDIO