Pe plaja dintre Venus şi Saturn va fi un TV gigant

Marea Neagră nu va fi o atracţie doar pentru plajele cu nisip fin şi petrecerile cluburilor de pe litoral, ci şi pentru un eveniment care aduce la sfârşitul acestei săptămâni, pe nisip, un ecran uriaş între staţiunile Venus şi Saturn.

Duminică, 29 iulie, de la ora 20:00, pe plaja dintre Venus şi Saturn va avea loc cel mai important concert al anului de pe litoralul românesc, singurul în care cei mai populari artişti ai momentului vor concerta pe aceeaşi scenă.

· Este pentru prima dată când vor urca pe aceeaşi scenă Holograf, Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Loredana şi Direcţia 5.

Europa LIVE pe plajă va transformă în vedete şi ascultătorii Europa FM care îşi pot vedea mesajele lor difuzate pe ecranul gigant care va fi amplasat pe scena dintre Venus şi Saturn. 10 dintre mesajele postate pe pagina de Facebook Europa FM vor fi recompensate şi cu o vacanţă la malul Mării Negre, un sejur de 5 zile oferit de Europa FM. Mai multe amănunte despre concurs pot fi găsite la adresa facebook.com/europafmromania

MC-ul concertului Europa FM Live pe Plajă, din 29 iulie este George Zafiu, realizatorul emisiunii Europa Express de la Europa FM.

‘Evenimentul de pe plaja dintre Venus şi Saturn va arăta că suntem o comunitate imensă, sub aceeaşi umbrelă: umbrela Europa FM!’, spune George.

Concertul Europa FM Live pe plajă din 29 iulie va fi transmis live pe frecvenţele Europa FM.