Patru huligani, arestați preventiv în urma violenţelor de la protestul de miercuri noaptea

Patru persoane din cele şapte reţinute în urma violenţelor de la protestul de miercuri din Piaţa Victoriei au fost arestate. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 1. Nu este definitivă, dar este executorie. Ea poate fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

 

Cei patru agitatori sunt acuzați de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Un număr de opt persoane au fost inculpate în urma violenţelor de la manifestaţia de miercuri din Piaţa Victorieii, şapte dintre ele fiind reţinute iniţial. Patru dintre acestea au fost arestate preventiv, iar alte patru au fost puse sub control judiciar.

 

Poliţia Capitalei preciza, joi dimineaţă, că peste 60 de persoane au fost conduse la audieri, în urma violenţelor care au avut loc miercuri. Acestea au aruncat cu sticle, torţe şi petarde, iar forţele de ordine au ripostat cu gaze lacrimogene. Un panou publicitar a fost incendiat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi stins.

 

Şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentelor din Piaţa Victoriei din Capitală, dintre care patru jandarmi şi trei civili.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS