Confidenţialitate

Pârtia Nemira de la Slănic Moldova se deschide sâmbătă. Este prima oară când se deschide fără să ningă | AUDIO și FOTO

Invitație inedită în minivacanța de 1 Decembrie pentru turiști: chiar dacă nu a nins, sâmbătă se deschide Pârtia Nemira de la Slănic Moldova. Este pentru prima oară când pârtia se deschide fără să fie zăpadă. Turiștii sunt așteptați însă să se plimbe cu telescaunul și să admire de la înălțime superbul peisaj de toamnă.

Turiștii care ajung la Slănic Moldova în minivacanța de 1 decembrie pot admira frumusețile naturii de la înălțime. Pârtia Nemira se deschide sâmbătă și e pentru prima oară când asta se întâmplă fără să fie acoperită de zăpadă.

Turiștii se pot plimba însă cu telecaunul. Turiștii pot profita de plimbările cu telescaunul pînă pe 1 decembrie inclusiv, programul de funcționare în această minivacanță fiind de la ora 10:00 la ora 15:00. Sunt 30 de minute dus-întors pentru care adulții vor plăti 30 de lei, adică 15 lei urcare și 15 coborârea, iar pentru elevi și studenți prețul este de 10 lei.

În ceea ce privește sezonul de schi, deocamdată nu se știe când va începe. Deși pârtia are tunuri de zăpadă artificială, temperaturile crescute nu permit încă folosirea acestora, așa că iubitorii sporturilor de iarnă mai au de așteptat.

Autor: Claudia Toader

Sursa foto: Facebook / Partia Nemira Slanic Moldova

Citește și: Noi reguli pentru desfăşurarea concertelor, a spectacolelor şi a competiţiilor sportive | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.