Confidenţialitate

Părinții cer ca școala să reînceapă cu prezență fizică în localitățile cu incidența de 6 cazuri COVID la mie

Părinții vor reintroducerea unor praguri legate de incidența cazurilor COVID de la care școlile să intre în online. Federația Asociatilor de părinți cere acest lucru cu o zi înainte să aflăm de la ministerul educației – în ce formă încep copiii școala de luni, 8 noiembrie.

Președintele Federației, Iulian Cristache, la Europa FM:

Peste 6 la mie vrem obligatoriu în online, între 3 și 6 la mie să poată alege conducerile școlilor să ceară inspectoratelor școlare scoală invățământ online, și sub 3 cazuri la mie să meargă fizic la ore, bineînteles acolo unde sunt cazuri de infectări, să intre în carantină.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Președintele Federației, Iulian Cristache mai cere ca directorii unităților de învățământ să poată decide cu prioritate când pot veni la școală elevii din clasele terminale și primare. Să mai spunem că elevii sunt nemulțumiți de lipsa de măsuri luate de ministerul educației.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Consiliul Naţional al Elevilor îşi exprimă dezamăgirea faţă de timpul insuficient de pregătire pentru unităţile de învăţământ, indiferent care va fi decizia anunţată, vineri, 5 noiembrie.