Parcurile din București devin biblioteci în aer liber

Până pe 31 august editura Litera, cu susţinerea Europa FM, transformă parcurile din București în biblioteci în aer liber.

În această vară Litera oferă tuturor împătimiților de lectură posibilitatea de a citi și răsfoi peste 100 de cărți din oferta sa editorială: povești cu eroi și zâne sau cărți de neuitat ale copilăriei pentru cei mici, ficțiune, istorie, cărți practice și de divertisment pentru cei mari.

În parcurile Cișmigiu, Alexandru Ioan Cuza și Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte își doresc. Volumele pe care le veți regăsi în biblioteci fac parte din colecțiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro – câștigătoarea premiului Nobel pentru Literatură în anul 2013, Sănătate și nutriție, Biblioteca pentru toți copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom și Jerry.

Bibliotecile Litera se află în:

Parcul Cișmigiu: intrarea de la Conservator, lângă restaurantul La bibliotecă;

Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Grădina Valorilor Românești

Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR sau Titan): intrarea Liviu Rebreanu

Bibliotecile în aer liber fac parte din campania de încurajare a cititului pe care Editura Litera o susține cu ocazia împlinirii a 25 ani de existență.