Confidenţialitate

Parcul Herăstrău va avea loc de joacă modern în valoare de jumătate de milion de lei, pentru pasionații de role și placă | AUDIO

Primăria Capitalei va cheltui jumătate de milion de lei pentru amenajarea unui loc de joacă modern în parcul Herăstrău din București. Va fi un loc pentru pasionații de role și dat cu placa.

Noul loc de joacă de tip parc freerun și parkour va fi destinat copiilor cu vârsta de peste 12 ani pasionați de practicarea sportului în aer liber și va fi amenajat în Parcul Herăstrău din Capitală, în zona cunoscută sub denumirea „La rampe”. Aici, se adună, zilnic, adolescenți pasionați de role și sărituri cu placa.

Potrivit planurilor primăriei Capitalei, noul loc de joacă va avea o suprafață de 500 de metri pătrați, va întruni criteriile de siguranță necesare și va costa aproape 500 de mii de lei.

Nu se știe deocamdată când vor începe lucrările și când va fi gata. Deocamdată, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că, zilele următoare, ALPAB – Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement din București – va începe studiul de fezabilitate care va dura 6 luni.

Sursa foto: Unsplash / Reagan M

Citește și: Studenții ar putea circula, din nou, gratuit cu trenul. Propunerea vine din partea ministrului Familiei, Gabriela Firea

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.