Confidenţialitate

Parchetul General: Ancheta Hexi Pharma continuă, chiar dacă se confirmă decesul lui Dan Condrea

Procurorii de la Parchetului General anunță că ancheta în dosarul dezinfectanţilor diluați folosiţi în aproape toate spitalele din țară va continua, chiar dacă se va confirma decesul lui Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma. Anchetatorii spun că și alte persoane sunt susceptibile de a fi urmărite penal.

Procurorii spun, așadar, că decesul patronului Hexi Pharma nu va împiedica continuarea anchetei în cazul dezinfectanţilor diluați produși de Hexi Pharma. Prin urmare, se vor administra probe şi vor fi audiate persoane ce au legătură cu cauza.

În privința evenimentului rutier, în urma căruia a murit Dan Condrea, procurorii aşteaptă de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov documentele privind recunoaşterea victimei, dar şi acte privind modul în care s-a produs evenimentul rutier.

Este luată în calcul și varianta sinuciderii, pentru că în zonă nu au fost identificate urme de frânare, iar drumul era drept. Impactul a fost atât de violent, încât motorul maşinii a fost proiectat la câţiva metri de locul impactului.