Confidenţialitate

Pantelimon, Ilfov: Doi bărbați sunt cercetați de poliție pentru deținere și transport a peste 300 de kilograme de articole pirotehnice | FOTO

Doi bărbați din Pantelimon Ilfov sunt cercetați de Inspectoratul de Poliție Ilfov pentru că dețineau și transportau ilegal peste 300 de kilograme de articole pirotehnice profesionale. Materialele au fost reținute de poliție.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov s-au sesizat azi în cazul a doi bărbați din Pantelimon care transportau și dețineau ilegal 350 de kilograme de articole pirotehnice profesionale.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cei doi bărbați ar fi urmat să le vândă pe o platformă de anunțuri online.

Polițiștii au reținut materialele pirotehnice, iar cei doi bărbați au fost conduși la sediul Inspectoratul de Poliție Ilfov pentru a fi cercetați.

La nivel național, Poliția Română desfășoarea acțiunea „Foc de Artificii 2021”, pentru a preveni pericolele generate de utilizarea ilegală a articolelor pirotehnice.

Sursa foto: Poliția Română

Citește și: DNA: Chirurgul Irinel Popescu, trimis în judecată pentru mită de 100.000 de euro ca să scape de un alt dosar în care era vizat