Paleologu: Conducerea PNL, vinovată pentru dezastrul la alegerile din București. Șefii PNL trebuie să plece

Deputatul PNL Theodor Paleologu critică dur partidul, după rezultatele dezastruoase din București. Liberalii nu au obținut niciun mandat de primar, în multe cazuri clasându-se pe locul al treilea.

În opinia lui Theodor Paleologu, dacă partidul vrea să mai aibă o şansă de a conta, conducerea formaţiunii liberale trebuie să plece.

”Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcţia de primar general. Mă aştept la un tsunami de revoltă şi furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile”, scrie Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a mai precizat că Alina Gorghiu şi Cezar Preda au avut chiar ”neruşinarea de a spune că Nicuşor Dan e complicele şi iepuraşul PSD”.

”Dacă PNL vrea să mai aibă o şansă de a conta, conducerea partidului trebuie să plece. Toată. Şi nici unul dintre autorii acestei ruşinoase – şi meritate – înfrângeri nu mai are ce căuta la toamnă pe listele electorale din Bucureşti. Prezenţa lor pe liste ar fi încă o insultă la adresa bucureştenilor”, mai scrie Theodor Paleologu.

Potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, Cătălin Predoiu a obţinut 12 – 13% din voturi pentru Primăria Generală, iar PNL 15% din voturile pentru CGMB. Cătălin Predoiu a anunţat ulterior că, dacă rezultatele acestea se confirmă va demisiona de la şefia PNL Bucureşti.

La declaraţie, el nu a fost însoţit de niciunul dintre liderii PNL.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS