Confidenţialitate

Palatul Kensington a făcut publice fotografii oficiale de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Palatul Kensington a făcut publice fotografii oficiale de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care au primit titlurile de duce şi ducesă de Sussex, s-au căsătorit sâmbătă la Castelul Windsor, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflată la vest de Londra.

Primele trei imagini oficiale de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle includ și tradiționalul portret de familie în care regina Marii Britanii apare zâmbind alături de familia ei extinsă.

Mireasa, care face parte acum din familia regală britanică, a purtat la ceremonia religioasă o rochie elegantă și simplă, cu mâneci lungi, creaţie a designerului britanic Clare Waight Keller.

“Arăţi incredibil!”, i-a şoptit prinţul Harry lui Meghan după ce aceasta a fost condusă până la altar de prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic. “Mulţumesc!”, i-a răspuns ea. Cei doi s-au ţinut de mâini şi au zâmbit fericiţi pe durata întregii ceremonii.

Fotografiile oficiale au fost realizate în încăperea The Green Drawing Room a Castelului Windsor de Alexi Lubomirski, acelaşi care a făcut şi portretele prin care cuplul şi-a anunţat logodna.

Între imaginile făcute publice azi se află și un portret alb-negru cu Harry cu Meghan Markle, surprins pe scările Castelului Windsor, în care cei doi radiază de fericire.

Ducele şi Ducesa de Sussex doresc să le mulţumească tuturor celor care le-au fost alături în ziua nunţii. Se simt foarte norocoşi că au avut posibilitatea să împărtăşească bucuria lor cu toţi cei care s-au adunat în Windsor, dar şi cu cei care au urmărit din faţa televizoarelor ceremonia“, au transmis reprezentanții Casei Regale Britanice.