Oscar rusesc pentru Leonardo Di Caprio

Producători de film din Extremul Orient rus vor să îl recompenseze din nou pe actorul american Leonardo DiCaprio cu un „Oscar rusesc”. S-a mai întâmplat în 2014, când nu se știe dacă actorul american a ridicat personal disticția rusească.

Deși este un celebru actor şi producător de film, Leonardo DiCaprio nu a fost distins până în acest moment cu niciun Premiu Oscar adevărat, deși a fost nominalizat de 5 ori, pentru rolurile din Aviator sau The Wolf of Wall Street.

 

Premiul se va numi „Iakut Oscar”, după numele unei regiuni ruse.  Statueta va arăta asemănător cu Oscarul tradiţional, dar, în loc de sabie, va avea un pocal, simbolizând pacea şi iubirea pentru actorul american.

S-au strâns 1300 de dolari, bani din donații pentru crearea unei statuete din argint şi aur. Multe femei şi-au donat bijuterii de valoare, dar au și păstrat o parte dintre ele, „pentru ca cealaltă jumătate să ajungă la Leonardo DiCaprio”. Astfel, femeile vor avea o legătură specială cu actorul.

Leonardo DiCaprio are o relaţie specială cu Rusia. Bunica lui din partea mamei a fost din Rusia, iar actorul american s-a descris în mai multe rânduri ca fiind „jumătate rus”.

Oscarurile americane se decernează la sfârșitul acestei luni la Los Angeles.

Articole Similare