Confidenţialitate

”Ordonanța 13 revine! TOȚI în Piață!” – protestul anunțat sâmbătă seara în București

Un nou protest este anunțat pentru această seară, de la ora 17:00, în fața Guvernului. Creat pe Facebook sub titlul ”Ordonanța 13 revine! TOȚI în Piață!”, evenimentul are confirmarea din partea câtorva mii de participanți până la această oră. În descrierea postată pe pagina de socializare se amintesc declarațiile făcute de Liviu Dragnea după întâlnirea la nivel înalt din PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta.

În afara funcției de lider al partidului, Liviu Dragnea este și președintele Camerei Deputaţilor.

“CExN al PSD a decis susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi la conducerea Camerei Deputaţilor din Parlamentul României“, se arată într-un document oficial adoptat la finalul unei şedinţe care a durat mai bine de patru ore şi care a avut loc în biroul de la Cameră al lui Liviu Dragnea.

Conducerea PSD a mai decis susţinerea Guvernului condus de prim-ministrul Viorica Dăncilă, pentru continuarea şi accelerarea realizării măsurilor prevăzute în programul de guvernare, precum şi realizarea “tuturor demersurilor legale şi constituţionale” pentru finalizarea şi accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile Justiţiei şi a Codurilor penale.

Într-o declarație făcută după discuțiile cu liderii partidului său, Liviu Dragnea a dat de înțeles că aceste schimbări ar urma să se adopte prin ordonanță de urgență.

Proteste au fost și vineri seara, pe o ploaie torențială, când în Piața Victoriei au venit câteva sute de persoane care au scandat lozinci precum „Demisia, demisia!” și „PSD, ciuma roşie!”.

România în Pericol! Ediție specială România în Direct, de la ora 18:00

Azi, de la ora 18:00, Europa FM găzduiește o Ediție Specială a emisiunii România în Direct.

Moise Guran și Teodor Tiță vor fi aici pentru a discuta în direct cu ascultătorii Europa FM despre pericolul concret în care se află acum România.

Ediția Specială România în Direct va putea fi ascultată la Europa FM și urmărită video live pe europafm.ro și pe pagina noastră de Facebook.