Confidenţialitate

Orchestra Simfonică București prezintă prima ediție a Galei Stradivarius

Orchestra Simfonică București prezintă pe 10 aprilie, de la ora 19:30, prima ediție a Galei Stradivarius. Concertul va avea loc la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti “I.L. Caragiale”.

Alături de dirijorul George Tudorache, Orchestra Simfonică București va avea alături, pe scenă, doi dintre cei mai apreciați interpreți ai scenelor muzicale internaționale: Genevieve Laurenceau – vioara Stradivarius 1682 și Svetlin Roussev – vioara Stradivarius 1710 Camposelice. Pe lângă muzica lui W.A. Mozart programul mai cuprinde Divertismentul nr. 1, KV136 și Divertismentul nr. 3, KV 138.

Biletele, la prețuri de 95 și 125 de lei, pot fi achiziționate la casieria Teatrului Național București I.L. Caragiale, online pe http://mystage.ro, eventim.ro și în reteaua magazielor partenere Eventim.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambitioși și reunește în componența sa cei mai valorosi artisti instrumentiști din România.