Confidenţialitate

Orban: Vreau ca peste 6 ani, când vin la Braşov, să spun că toate drumurile merg în Brașov | AUDIO

Ludovic Orban declarat, vineri, pe şantierul autostrăzii Comarnic-Braşov, că „obiectivele de investiţii sunt obiective fundamentale” și că Braşovul „e inima României”. „Peste șase ani vreau să spun că toate drumurile dun la Brașov”, a mai spus premierul.

„Să realizăm conexiunea dintre Bacău şi Braşov. O să asigurăm o legatură mai bună între Moldova şi Braşov prin intermediul tronsonului Bacău-Braşov. Sunt convins că domnul preşedinte al Consiliului Judeţean va tăia panglica şi va primi primul avion”, a declarat Orban.

Acesta a precizat că Braşovul trebuie să aibă legătură cu graniţa de vest şi să aibă legătură cu portul Constanţa.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Obiectivele de investiţii sunt obiective fundamentale. Braşovul e inima României”, a mai punctat premierul, spunând totodată că multă lume a comparat Braşovul cu Bucureştiul.

„Braşovul ar fi putut fi o capitală pentru ţara asta. Să nu spuneţi acum că vom muta capitala. N-avem în plan aşa ceva. Braşovul e punct extrem de important pentru România”, a mai declarat Orban.

În 3 ani de zile, vom avea asigurată legătura cu Ungaria prin autostrada Transilvania, a spus ministrul Transporturilor Lucian Bode.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.