Oradea donează o pâine, azi de la ora 14

Marți, între orele 14:00-17:00, în trei puncte din orașul Oradea, un grup de inițiativă caută să strângă cât mai multe pâini în beneficiul celor care au nevoie de alimente.

„Suntem o mișcare a câtorva cetățeni a acestui oraș, persoane fizice, scopul nostru fiind de a oferi minimul existențial, o pâine, unei persoane care în momentul respectiv chiar are nevoie de ea. Persoanele care pot beneficia nu aparțin anumitor pături sociale, etnii, religie, vârstă, etc.

Sperăm doar că oamenii nu vor fi reținuți și vor trece de gândirea ce spune x sau y dacă iau și eu o pâine de aici, deoarece practic pentru ei organizăm acest eveniment, pentru ei cei care au nevoie. Azi pot fi eu, mâine tu, poimâine mama ta în vârstă, în altă zi verișorul ce este student și bugetul e cam restrâns, etc. Știm cu toții și nu trebuie să fie o rușine că a nu-ți permite o pâine o dată pe lună ți se poate întâmpla, poate au mai rămas câteva zile până la următorul salar sau următoarea pensie”, explică Alexandru Petricaș, inițiatorul proiectului.

Detaliile acțiunii ”Oradea donează o pâine” pot fi găsite în pagina evenimentului creată pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2272422546376737

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS