Ediție Specială: Noi măsuri luate de autorități în contextul epidemiei

Ministerul de Interne a anunțat, sâmbătă seara, noi măsuri într-o declarație transmisă în direct de Europa FM, atât pe frecvențele radio, cât și pe pagina de facebook Radio Europa FM și aplicația  Europa FM.

Transmisiunea a fost urmată de o Ediție specială a Știrilor Europa FM, realizată de Tudor Mușat și echipa noastră de jurnaliști.

Sâmbătă, secretarul de stat Raed Arafat a postat un nou apel la prudență pe pagina sa de facebook, în contextul în care a fost semnalat numărul mare de oameni aflați în parcuri și zone de agrement, în ciuda apelurilor la distanțare socială făcute de autorități.

“Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati. Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.
Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil.
Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!”, a scris șeful DSU pe Facebook.

Vineri, Raed Arafat a confirmat că autoritățile iau în calcul inclusiv măsura interzicerii deplasărilor care nu sunt de strictă necesitate (loc de muncă, magazin alimentar, farmacie, cabinet medical).

Numărul cazurilor de coronavirus confirmate a crescut cu aproape 60, ajungând la 367, dintre care 52 de pacienți vindecați.

Ediție Specială Europa FM: Noi măsuri luate de autorități în contextul epidemiei

Ediție Specială Europa FM: Noi măsuri luate de autorități în contextulepidemieihttps://www.europafm.ro/ora-19-editie-speciala-europa-fm-noi-masuri-luate-de-autoritati/

Publicată de Radio Europa FM pe Sâmbătă, 21 martie 2020

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS