Opera Comică pentru Copii anunță mini-stagiunea de spectacole la Teatrul Clasic ”Ioan Slavici” din Arad

Între 20 și 23 iunie, o mini-stagiune de operă pentru copii, în cadrul căreia unele dintre cele mai îndrăgite spectacole ale OCC vor putea fi vizionate de cei mici, alături de părinții lor.
Timp de patru zile, arădenii sunt așteptați, la Sala Mare a Teatrului Clasic ”Ioan Slavici”, să vizioneze patru spectacole magice aflate în programul Operei Comice pentru Copii.

Începând de joi și până duminică, copiii sunt așteptați să pornească, alături de tinerii artiști talentați ai OCC, în aventuri care mai de care mai interesante, în spectacolele de balet „Poveste vieneză“ și „Eliza, micuța florăreasă“, în spectacolul de operă „Bastien și Bastienne“ și spectacolul de teatru „Erus și Valea Răbdării“. Fiecare reprezentație va începe la ora 18.00, biletele putând fi achiziționate de la casieria teatrului în zilele de marți și joi, între orele 10:00 – 14:00 și 17:00 – 19:00, miercuri și vineri între orele 10:00 – 14:00, sâmbătă și duminică între orele 17:00 – 19:00.

Abonamentele pentru stagiunea 2019-2020 sunt deja disponibile.

Iubitorii Operei Comice pentru Copii își pot achiziționa încă de pe acum abonamente pentru stagiunea 2019-2020. Astfel, cei care doresc să își asigure locuri din timp la spectacolele mult-îndrăgite ale Operei Comice pentru Copii pot răsufla ușurați, căci abonamentele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro. Abonamentele Clasic OCC au prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei și asigură locuri la 10 reprezentații de weekend la Sala Mare a instituției, cu excepția premierelor și avanpremierelor. Abonamentele dedicate spectacolelor din sălile mici ale OCC, Sala UnderGrant și Sala Mozart, sunt disponibile la prețul de 200 de lei și asigură locuri la 10 reprezentații de weekend desfășurate în aceste săli, cu excepția avanpremierelor și premierelor.

În funcție de varianta aleasă, abonamentele cuprind puzzle-uri, seturi cadou și obiecte promoționale OCC. Mai multe detalii pe www.operacomica.ro.
Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS