Confidenţialitate

OMV aduce distracția la Bucharest Street Food Carnival (P)

În perioada 6-9 septembrie, OMV aduce conceptul VIVA Cafe la cel mai mare carnaval al toamnei, Bucharest Street Food Festival, unde se anunță super distracție. Și dacă ești iubitor de cafea, înseamnă că știi că muzica și cafeaua fac o echipă de milioane, așadar nu ai voie să ratezi VIVA Cafe Lounge!

De ce TREBUIE să ajungi acolo?

Ei bine, pe lângă faptul că este locul perfect în care să îți încarci bateriile cu băuturi calde și reci din cafea, dar și limonadă, Lounge-ul VIVA Café este amplasat extrem de aproape de scenă, așa că te poți bucura de muzica ta preferată într-un mediu relaxant, perfect pentru o seară plină de distracție.

Iar asta nu e tot, pentru că aici nu găsești doar relaxare ca la carte, ci și distracție de zile mari: vei avea ocazia să sari în prima piscină cu bureți care a luat forma unei căni de cafea supradimensionate! Și pentru că o astfel de experiență merită împărtășită cu toți prietenii, saltul tău în cana de cafea va fi înrgistrat de echipa VIVA Café care va face din el un GIF numai bun de distribuit pe rețelele sociale.

Viva Café Lounge ți-a pregătit și o mulțime de premii instant, dacă accepți provocarea loteriei digitale, pregătită special pentru Bucharest Street Food Carnival. Cafele și specialiți din cafea din meniul VIVA Café, limonadă dar și tatuaje temporare te așteaptă la cea mai distractivă zona a Bucharest Street Food Carnival.

„Suntem convinși că iubitorii de cafea vor fi plăcut surprinși de timpul petrecut la VIVA Cafe Lounge. Aici găsesc mix-ul perfect între relaxare și distracție, așa că indiferent dacă vin însoțiți de prieteni sau de familie, în lounge-ul nostru vor simți din plin atmosfera festivalului. În plus, îi așteptăm cu sute de premii, care cu siguranță îi vor înveseli pe toți clienții noștri”, a declarat Mihai Chiriță, Brand Manager OMV.

Așadar, acum știți, dacă ajungeți în acest weekend la Bucharest Street Food Festival, VIVA Café Lounge adus aici de OMV este locul pe care trebuie să îl vizitați, pentru a vă încărca de energie și pentru a trăi experiențe inedite.

Unde mai pui că toată această experiență va avea cel mai bun sound, anume cel al trupelor tale favorite care vor urca pe scena principală a festivalului. Începe-ți toamna cu super-distracție!