OLT: Şofer beat şi fără permis, oprit cu focuri de armă

Poliţiştii au oprit cu focuri de armă o maşină condusă de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului şi fără permis, care a refuzat să oprească la semnalul echipajului rutier în comuna Grădinari, judeţul Olt.

Potrivit Agerpres, autovehiculul respectiv a fost urmărit prin mai multe localităţi şi a fost oprit abia în judeţul Vâlcea, după ce unul dintre agenţi a tras patru focuri de armă, între care două în plan vertical şi două în roţile din spate ale maşinii.

„Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Olt a efectuat semnul regulamentar de oprire, în localitatea Grădinari, unui autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea lui. Pe raza comunei Voiceşti, judeţul Vâlcea, unul dintre poliţişti a executat patru focuri de armă (două în plan vertical şi două în roata din spate a autovehiculului urmărit), reuşindu-se astfel oprirea acestuia. Conducătorul auto este un bărbat de 37 de ani, din comuna Strejeşti, nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,90mg/l alcool pur în aerul expirat)”, explică IPJ Olt.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea fără permis a unui autovehicul şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS