Confidenţialitate

Oameni de milioane: Roxana Ciuhulescu – VIDEO

Roxana Ciuhulescu este cunoscută mai ales pentru cariera bogată în televiziune și pentru prezentarea celei mai longevive emisiuni auto-moto, însă în ultimii ani ea a devenit tot mai activă în lumea organizațiilor nonguvernamentale și s-a remarcat ca voluntar în numeroase proiecte.

Printre proiectele mari de voluntariat în care se implică se numără și BIG BUILD, eveniment de construire accelerată de case pentru familiile care nu au posibilitatea de a locui în condiții decente. Implicarea ei din ultimii ani în BIG BUILD a făcut să se apropie și mai mult de cauza Habitat for Humanity România, astfel încât de câteva luni a devenit și membru deplin al echipei, în calitate de Senior PR Manager.

Anul acesta, cea de-a 11-cea ediție BIG BUILD – evenimentul de voluntariat, de construire accelerată de case – se va desfășura în perioada 7 – 11 octombrie, în comuna Vaideeni din județul Vâlcea.

Peste 240 de voluntari români și străini se alătură misiunii organizației și vor munci împreună cu familiile partenere la ridicarea celor 10 locuințe. La final, 10 familii rămase fără locuințe în urma viiturilor din 2014 se vor muta în case noi și vor începe, în sfârșit, să ducă o viață normală.

Toader Păun a stat de vorbă cu Roxana Ciuhulescu despre ce presupune voluntariatul pe un șantier BIG BUILD și despre cum sunt selectate familiile pentru care se construiesc case în regim accelerat.

Europa FM te invită să te alături voluntarilor BIG BUILD 2019

Europa FM susține proiectele Habitat for Humanity România și cea de-a 11-cea ediție BIG BUILD.

Mai multe informații despre cum te poți alătura voluntarilor BIG BUILD 2019 sunt disponibile la adresa https://bigbuild.habitat.ro