Confidenţialitate

Oameni de milioane: Regizorul Tedy Necula – VIDEO

Tedy Necula nu a avut parte de cel mai ușor start în viață, însă nu s-a lăsat descurajat de greutăți și azi este un exemplu de voință și pozitivism pentru foarte mulți oameni care-i descoperă filmele motivaționale, inspiraționale sau discursurile în cadrul conferințelor TED.

Tedy Necula suferă de o formă de paralizie care îi afectează mâinile şi picioarele. A rămas orfan de mamă când avea 5 ani.

Toate obstacolele pe care viața i le-a ridicat în cale nu l-au descurajat însă.

”Simt și știu că o bună parte din ceea ce fac inspiră (…) Îmi place să aleg contextele bune și să văd partea bună din orice”, mărturisește Tedy Necula la Europa FM, în emisiunea O dimineață de milioane.

”Coborâm la prima” este primul lungmetraj pe care Tedy Necula se pregătește să-l lanseze pe 26 octombrie. Un metrou se blochează între stații în dimineața de după incendiul din clubul Colectiv. Călătorii sunt împreună și incep să interactioneze. ”Suntem străini până când ceva ne aduce împreună. Dacă ne deschidem, observăm ca avem ce împărtăși cu cei din jurul nostru”, explică Tedy Necula.

Despre filmul ”Coborâm la prima”, dar și despre cum îi poți motiva și inspira pe ceilalți prin exemplul personal aflăm de la omul de milioane din această săptămână, Tedy Necula, într-un interviu realizat de Toader Păun: