Oameni de milioane: Meik Wiking, căutătorul secretului fericirii – VIDEO

Pentru prima dată în România, Meik Wiking, CEO al Institutului pentru cercetarea fericirii din Copenhaga și unul dintre cei mai de seamă experţi în fericire din lume, vorbește la Europa FM despre ceea ce ne poate face mai fericiți.

Dedicat înţelegerii fericirii, bunăstării subiective și calităţii vieții, Meik Wiking lucrează cu ţări din toată lumea pentru a descoperi şi explora tendinţele satisfacţiei vieţii.

Cât de legați sunt banii de fericire? Ce ne face fericiți? Cum putem aplica rapid, chiar în acest weekend, o soluție pentru a fi mai fericiți? De ce nu se regăsesc românii în numeroase cercetări legate de fericire? Acestea ar fi doar câteva dintre întrebările la care Meik Wiking răspunde în interviul realizat de Toader Păun, la Europa FM.

Meik Wiking este autorul bestsellerului „Mica Enciclopedie Hygge: Rețeta daneză a fericirii”, iar sâmbătă a lansat la București, la Târgul de carte Gaudeamus, cea de-a doua carte – „Mica Enciclopedie Lykke: În căutarea celor mai fericiți oameni din lume”. Ambele cărți lansate de Meik Wiking sunt disponibile în România la Editura Litera, fiind disponibile și online pe site-ul litera.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS