Confidenţialitate

Oameni de Milioane: Luminița Saviuc, autoarea cărții „15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit” și creatoarea blogului Purpose Fairy – VIDEO

Luminița Saviuc, autoarea blogului PurposeFairy, o resursă online de dezvoltare personală, a revenit în România pentru a lansa la Târgul de carte Gaudeamus, la standul Editurii Litera, ediția în limba română a cărții „15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”.

Ghidul motivațional scris de Luminița Saviuc„15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit” este o carte plină de sensibilitate ce ne învață cum să renunțăm la acele obiceiuri negative și contraproductive care ne împiedică să ajungem la fericirea adevărată și să trăim o viață împlinită.

“Să nu cari greutăţile trecutului cu tine, pentru că te îngreunează”, ar fi primul pas către fericire, crede Luminița Saviuc.

Cartea pornește de la un articol scris pe blogul PurposeFairy în urmă cu 5 ani, „15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”, devenit cel mai viral articol de pe internet, cu peste 1.3 milioane de distribuiri, tradus într-o mulțime de limbi, inclusiv în chineză, după cum mărturisește Luminița Saviuc într-O Dimineață de milioane, la Europa FM.

De ce şi-a adunat sfaturile într-o carte? “E frumos să împărtăşesti, să îţi deschizi inima şi, făcând acest lucru, le dai şi altora curajul să facă la fel. (…) Un lucru pe care îl faci cu drag, este curat, aduce o energie frumoasă”, spune omul de milioane din această săptămână.