Confidenţialitate

Oameni De Milioane: Ioana Nicolescu, de la luxury la #CișmigiuMonAmour 

Omul de milioane pe care îl descoperim în această săptămână are numele asociat cu o lume la care mulți doar visează: luxury. Doar că luxul are, în opinia Ioanei Nicolescu o definiție ușor diferită față de cea atribuită de cei mai mulți români. Iar lux poate fi interpretată și relaxarea în natură, într-una dintre cele mai frumoase grădini din București – Parcul Cișmigiu.

O inițiativă civică pornită de la o idee a Ioanei Nicolescu, consultant luxury cu numeroase proiecte în special în Franța, fondator Code Noir Style, vrea să atragă atenția asupra pericolului în care se află acum Parcul Cișmigiu din București. Pentru #CișmigiuMonAmour  ea a apelat la imagini alb negru, video și foto, pentru a transmite un mesaj puternic privind emoțiile și poveștile parcului strâns legat de istoria Capitalei.

Lansarea proiectului creativo-civic #CișmigiuMonAmour a avut loc la final de octombrie 2019, în spațiul Mezanin de la Palatul Universul.  Povestea campaniei #CișmigiuMonAmour  și a omului de mioane Ioana Nicolescu, într-un interviu realizat de Toader Păun: