Confidenţialitate

#CișmigiuMonAmour, campania care caută să salveze Parcul Cișmigiu din București – VIDEO

O inițiativă civică pornită de la o idee a Ioanei Nicolescu, consultant luxury cu numeroase proiecte în special în Franța, fondator Code Noir Style, vrea să atragă atenția asupra pericolului în care se află acum Parcul Cișmigiu din București. Pentru #CișmigiuMonAmour  ea a apelat la imagini alb negru, video și foto, pentru a transmite un mesaj puternic privind emoțiile și poveștile parcului strâns legat de istoria Capitalei.

Lansarea proiectului creativo-civic #CișmigiuMonAmour a avut loc la final de octombrie 2019, în spațiul Mezanin de la Palatul Universul.

Seria video,  gândită de Ioana Nicolescu și realizată cu ajutorul fotografului Oltin Dogaru și al prietenilor parcului, reprezintă una dintre inițiativele civice de ocrotire a spiritului autentic al Grădinii Cișmigiu, care a împlinit 165 de ani de la inaugurare.

Clipurile – care vor fi distribuite pe social media în săptămânile ce urmează – prind viață prin vocile, chipurile, amintirile și emoțiile unora dintre oamenii care iubesc Cișmigiul: Victor Rebengiuc și Marius Manole (actori), Sonia Argint IonescuCristina Stănciulescu și Marius Constantinescu(jurnaliști), Andrei Leonte (artist), Vladimir Drăghia (sportiv și actor), Emil Ivănescu (președintele Ordinului Arhitecților din România, Filiala București), Lou Gelehrter (arhitect), Liviu Giosan (geolog), Renata Bota & Christian Balazs (instagrammeri), Maria Zvinca (vlogger), Alexandru Mihai(communication strategist), alături de Oltin Dogaru (fotograf) și Ioana Nicolescu (consultant luxury, fondator Code Noir Style).

FOTO: Oltin Dogaru