Confidenţialitate

Oameni de Milioane: Alin Popescu, creatorul AvocatNet.ro – VIDEO

Alegerile pe care le facem ne influențează viață. Adesea nu sunt simplu de făcut și contrazic traseul pe care l-am parcurs până în momemntul în care ajungem să luăm o decizie care ne marchează viitorul. Este cazul avocatului Alin Popescu, cel care a decis să se orienteze de la cariera de avocat spre cea de antreprenor online. Este drept că siteul ale cărui baze le-a pus este legat de domeniul juridic. Parcursul său este povestit într-o carte surprinzător de sinceră, în care Alin Popescu nu se ferește să recunoască momentele mai delicate care apar în calea oricărui om și mai ales ale unui antreprenor.

Într-o lume plină de seminarii motivaționale, citate inspiraționale, teorii și carți despre succes, cartea ”Totul pe o ciocolată cu rom sau cum am trăit povestea fondării AvocatNet.ro” de Alin Popescu este un jurnal în care autorul dezvăluie provocările prin care a trecut pentru a fonda un site de succes, AvocatNet.ro, care azi adună peste 1,5 milioane de vizitatori unici în fiecare lună, potrivit datelor SATI.

Despre aventurile lui Alin Popescu ca antreprenor și modul în care a luat decizia de a pune bazele AvocatNet.ro într-o perioadă în care românii abia aveau acces la Internet, în interviul din emisiunea O dimineață de milioane, de la Europa FM.