Confidenţialitate

Oameni de milioane: Alexandru Lăpușan, CEO-ul care salvează vieți la job și ajută pe alții să facă la fel – VIDEO

”Dacă vrei să donezi sânge, nu mai trebuie să mergi tu la Centrul de Transfuzie, vine Centrul de Transfuzie la tine la birou” – asta este ideea pe care se bazează proiectul cei1024.ro, construit de echipa Zitec, una dintre cele mai importante companii românești din domeniul tehnologiei. Omul care a adunat colegii în jurul ideii este Alexandru Lăpușan, CEO și unul dintre fondatorii companiei.

Cu aproape 9000 de vieți salvate prin sângele donat de cei care care s-au unit cu ajutorul platformei cei1024.ro, proiectul a devenit un adevărat catalizator al oamenilor care vor să schimbe statisticile triste din spitalele românești.

După o primă ediție de succes cu peste 1024 de donatori din companiile din București, campania #cei1024 a ajuns acum și în alte orașe din țară. Despre cum vă puteți implica aflăm de omul de milioane al acestei săptămâni – Alexandru Lăpușan, într-un dialog cu Toader Păun, în emisiunea O dimineață de milioane:

Cine este Alexandru Lăpușan

Alexandru Lăpușan este CEO și co-fondator Zitec, unul dintre principalii furnizori de soluții de afaceri, servicii digitale și produse tehnologice personalizate din România.

La 15 ani de când a pus bazele companiei, Alexandru Lăpușan conduce o echipă de peste 160 de specialiști în dezvoltare software și marketintg digital aflați în cele două birouri din țară – București și Brașov.

În 2016, el a fost numit vicepreședinte al Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS), una dintre cele mai importante autorități în domeniu pe plan local, cu peste 100 de companii membre, unde își propune să contribuie la dezvoltarea industriei IT pe piaţa locală și să ajute firmele românești să se prezinte mai bine în afara ţării.

Tot în 2016, Alexandru Lăpuşan a câştigat şi premiul “Most Admired Romanian Entrepreneur of the Year” în cadrul competiţiei “Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2016”, dedicată recunoaşterii performanţei obținute alături de Zitec.