Confidenţialitate

O urnă cu cenuşa lui Prince, expusă în complexul rezidenţial Paisley Park

O urnă cu cenuşa lui Prince ar fi expusă în complexul rezidenţial Paisley Park din Minneapolis, transformat într-un muzeu, a cărui inaugurare pentru publicul larg a avut loc pe 6 octombrie, scrie nme.com.

Aflat în Chanhassen, în statul american în care s-a născut Prince, Minnesota, complexul rezidenţial Paisley Park a devenit atât locuinţă, cât şi un loc de exprimare a creativităţii pentru artist, după finalizarea construcţiei, în anul 1988.

Prince şi-a dorit ca după moartea lui, complexul rezidenţial să devină muzeu, lăsând indicaţii referitor la felul în care şi-ar dori ca vizitatorii să se plimbe prin Paisley Park în timpul tururilor ghidate.

În cadrul unui tur ghidat al proprietăţii, cu o durată de 70 de minute, fanii pot vizita studioul în care Prince a înregistrat, a produs şi a mixat multe dintre piesele sale de succes, dar şi platoul de testare sonoră, în care artistul american se pregătea, repetând piesele pe care urma să le susţină în concerte, şi în care a organizat de-a lungul anilor câteva petreceri exclusiviste.

În plus, câteva mii de obiecte din arhiva starului, inclusiv costume de scenă rămase în memoria publicului, trofee, instrumente muzicale, coperte de albume, înregistrări audio şi video rare, obiecte de recuzită, automobile şi motociclete sunt expuse în noul muzeu Paisley Park.