O parte a echipei Invictus, aplaudată de zeci de mii de oameni la Europa FM Live pe Plajă

Unul dintre cele mai emoționante momente de la concertul Europa FM live pe Plajă, de sâmbătă, a fost prezența pe scenă a 6 din cei 15 militari răniți care vor reprezenta România la Jocurile Invictus din Canada.

Plutonierul adjutant Florin Bolovan, plutonierul adjutant în retragere Florin Vuță, plutonierul major Ionel Bida, plutonierul major Iulian Căpățână, plutonierul Doru Hamza și căpitanul echipei, maiorul Laurențiu Șerban, au fost aplaudați de peste 50.000 de oameni pentru curajul de a merge din nou, în misiune, sportivă de această dată, după ce au suferit răni extrem de grave în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan.

Recent, Europa FM a început o campanie de stângere de fonduri pentru echipa Invictus, iar George Zafiu a îndemnat și publicul prezent la concert să doneze.

Cei 15 membri ai lotului Invictus mai au nevoie în acest moment, de bani pentru cumpărarea de materiale consumabile pentru tir cu arcul (săgeţi, ţinte și alte accesorii), de  echipament de antrenament și competiție specific fiecărei discipline sportive, de consumabile pentru sportivii cu proteze dar și pentru  plata unor servicii de recuperare medicală sportivă, la clinici specializate.

Jocurile Paralimpice Invictus înființate de Prințul Harry al Marii Britanii vor avea loc în acest, între 23 și 30 septembrie la Toronto, în Canada. România participă pentru prima dată la olimpiada militarilor răniți în războaiele din ultimii ani, alături de alte 16 țări.

Purchase your tickets June 15!

In preparation for the 2017 Games, watch incredible footage to see how adaptive sport is used to recover from visible and invisible wounds. Keep an eye out for the Invictus Games Toronto 2017 CEO Michael Burns, sharing a sneak peak of what to except in Toronto this September 23 to 30. Are you ready?Tickets go on sale June 15th at 10am ET! Visit our website now to view the ticket guide today: http://www.invictusgames2017.com/tickets/#IG2017 #IAM #InvictusGamesÀ l’approche des Jeux de 2017, visionnez des images incroyables pour voir comment on se sert du sport adapté pour récupérer à la suite de blessures visibles et invisibles. Gardez l’œil ouvert tandis que Michael Burns, chef de la direction des Jeux Invictus de 2017 à Toronto, fait part d’un avant-goût de ce qui nous attend du 23 au 30 septembre à Toronto. Êtes-vous prêts?

Posted by Invictus Games Toronto 2017 on Friday, 2 June 2017

Prințul Charles este unul dintre cei mai importanți sponsori ai echipei României.

Din suma donată de Prințul de Wales se achiziționează chiar în aceste zile, două biciclete speciale pentru militarii care concurează la proba de ciclism fără picioare și o proteză de alergare pentru căpitanul echipei, singurul atlet fără picior din echipă.

DEDEMAN> Planuri de Bine pentru Sport

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS