Confidenţialitate

O nouă ediție Met Gala a avut loc la New York. Starurile s-au întrecut în ținute prin care au omagiat moda din SUA | VIDEO

Kim Kardashian într-o rochie care i-a aparținut lui Marilyn Monroe, Blake Lively într-o spectaculoasă rochie Versace, controverse privind sosiile actorului Jared Leto – sunt printre momentele cheie ale Galei Met din Statele Unite. A avut loc luni noapte la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Organizatorii au vrut ca la ediția din acest an să aducă un omagiu „epocii de aur” a oraşului New York. Nu au lipsit paietele, strasurile, ţesăturile metalizate şi nici ținutele transparente la defilarea care a durat 4 ore.

Kim Kardashian a mers la gală îmbrăcată în rochia originală purtată de Marilyn Monroe când i-a cântat președintelui John F. Kennedy „Happy birthday, Mr President”.

Valorează milioane de dolari. Kardashian a fost nevoită să slăbească 7 kilograme pentru a încăpea în rochie.

Blake Lively, una dintre gazdele galei, a uimit pe toată lumea cu o rochie lungă Versace, amestec de auriu și bronz, care se transforma în partea de jos, pe măsură ce era desfăcută, în valuri de albastru deschis.

A spus că ținuta e inspirată de Statuia Libertății, Empire State Building și acoperișul albastru al Gării Grand Central din New York.

Editoarea revistei Vogue, Anna Wintour, a fost îmbrăcată într-o tunică în nuanțe aurii împodobită cu pene.

Billie Eilish a purtat o rochie de dantelă verde de la Gucci, iar Jared Leto a mers, se pare, nu cu una, ci cu mai multe sosii la eveniment.

Și actorul român Sebastian Stan a apărut pe covorul roșu într-un costum larg roz Valentino și pantofi sport asortați.

Foto: Captură YouTube / Harper’s Bazaar UK