O femeie din Pitești nu-și poate plăti impozitul. Locuința ei nu mai există în actele Primăriei

31 martie este ultima zi în care impozitele mai pot fi plătite cu o reducere de 10%.

Pentru că a vrut să beneficieze de această reducere pentru plata anticipată a impozitelor, o femeie din Piteşti a aflat de la ghişeul de taxe şi impozite că apartamentul în care locuieşte de mai bine de 8 ani nu mai există – transmite corespondentul Europa FM, Ana Sorescu.

Femeia care locuieşte în acelaşi apartament de mai bine de 8 ani a aflat cu stupoare că locuinţa ei „nu există”, potrivit informaţiilor comunicate de funcţionarii Biroului Impozite şi Taxe locale.

Degeaba le-a explicat funcţionarilor că are chitanţe pentru impozitele plătite în anii anteriori. În baza de date a Primăriei Piteşti, anul acesta, apartamentul nu mai există.

Singura soluţie ar fi ca proprietara apartamentului să–şi declare locuinţa din nou, deşi documentele depuse în urmă cu mulţi ani se află în arhivele municipalităţii dar nu au nicio valoare întrucât nu au un număr de înregistrare, pe care tot primăria trebuia să îl emită.

Nimeni nu poate explica faptul că ani la rând a reuşit să plătească impozitul, iar acum nu se mai poate.

Un singur lucru este cert: femeia este obligată să efectueze, pas cu pas, întreaga procedură de înregistrare a imobilului, ca să-şi poată achita impozitul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS