Confidenţialitate

O femeie din București a murit după ce a fost mușcată de un câine de care avea grijă

Încă un incident dramatic în Capitală. O femeie a murit din cauza rănilor provocate de un câine de care avea grijă. Femeia se dusese să dea de mâncare animalului, când acesta a atacat-o. Un vecin a anunțat Poliția.

Incidentul a avut loc într-o curte din Sectorul 3, în jurul orei 11.30, iar doi vecini au văzut că femeia fusese atacată de câine. Unul dintre ei a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

Potrivit Poliției Municipiului București, victima, o femeie de 53 de ani, venise să dea de mâncare câinelui pe care îl luase în îngrijire în urmă cu 4 luni.

„Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile”, a transmis DGPMB.

Este vorba de un câine de talie mare, care se afla într-una din camerele imobilului.

Polițiștii au găsit femeia, în curte, inconștientă, iar echipajul medical a constatat decesul acesteia.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Necropsia va stabili cu exactitate cauza morții.

Citește și: Ilfov: Zeci de animale, inclusiv cai, ponei, măgari și câini, ținute în condiții greu de imaginat. Polițiștii au amendat-o pe proprietară